אחרי קולונוסקופיה - תודה רבה!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/02/2017 | 21:55 | מאת: שנאלי

שלום בת 25, בריאה בדרך כלל, לאחרונה עברתי בדיקת קולנסקופיה ונמצא דלקת במעי הגס בחלק התחתון מהרקטום 15 ס״מ. הומלץ על טיפול ברפסאל 3 גר׳ ליום פלוס נרות רפסאל 1 גר׳ ליום.. אשמח לדעת ממתי ניתן להרגיש שינוי באופי הדלקת? (מתבטאת בדימומים מפי הטבעת בעת יציאה). האם זה הגיוני שכאשר אני מכניסה את הנר יש צריבה מקומית? מדוע שימוש בנר הוא חיוני?

שלום לך, יש לוודא קודם תשובת ביופסיות, לקבלת אבחון סופי. בד"כ ניתן לצפות בשיפור תוך מספר שבועות. הטיפול המקומי בנרות חשוב ביותר, מאפשר מגע חומר פעיל ישירות עם אזור דלקת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה