בקע סרעפתי וריפלוקס קיבתי וושטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/02/2017 | 00:12 | מאת: שרה

שלום.סובלת מבקע סרעפתי 4 ס"מ.החמרה ב3 חודשים אחרונים.שיעול לתקופות ממושכות באופן בלתי פוסק בעבר שנה ברציפות עד שאותר הריפלוקס. צרידות.כאבים בקיבה באזור החזה והלב ביחוד לאחר מאמץ הכאבים בקיבה והסימפטומים באופן כללי גוברים.גם בעיתות לחץ.בחילות והקאות.צרבת.מטופלת בנקסיום 40 מג פעמיים ביום.ממליצים בדיקה לניטור חומציות הקיבה אך אני חוששת מאוד כי הבדיקה מחייבת הכנסת צינורית לאף למשך 24 שעות ועברתי 2 ניתוחי אף לפני מס שנים.רוצה להתייעץ לגבי ניתוח לתיקון הבקע.מה סיכויי ההצלחה.מה הסיכוי שהבקע יחזור.עד כמה קשה ההחלמה ומה אורכה.ובנוסף ראיתי שיש אופציה לעשות ניטור חומציות בקפסולה אלחוטית.היכן והאם אכן קיים דבר כזה?

שלום לך, נא לפרט יותר לגבי גיל ומחלות רקע והאם עברת בירור אחר לכאבים כגון קרדיאלי. בכל אופן, בדיקת קפסולה ניתן לעשות ברוב מכוני הגסטרו בארץ. לגבי הניתוח לבקע סרעפתי יש להתייעץ עם כירורג. בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה