מספר היציאות בבוקר ---

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/02/2017 | 10:12 | מאת: גימלאי

אני מתעורר כל בוקר בשעה די מוקדמת והולך להתפנות. כעבור זמן אני מרגיש שסיימתי להתפנות. חוזר למטבח ושותה כוס תה ומיד חוזר שוב להתפנות. יוצא מהבית למשך שעתיים ובשובי חוזר להתפנות. האם יש דרך להתפנות בבוקר פעם אחת? האם ההתפנות החוזרת בריאה למערכת המעיים?

15/02/2017 | 07:56 | מאת: גימלאי

בוקר טוב. מה קורה עם התגובה לשאלותי?

שלום לך, לא לציין גיל, רקע, תרופות. האם יש תסמינים נוספים- כאב בטן? בחילות, ירידה במשקל? האם בכל פעם שאתה מתפנה יוצאת כמות גדולה? אופייה?

20/02/2017 | 09:05 | מאת: גימלאי

גיל 676. תרופה-נגד כולסטרול אין תסמינים נוספים. בכל התפנות יש כמות סבירה.

20/02/2017 | 09:07 | מאת: גימלאי

טעות הקלדה- 67.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה