תפריט אוכל יום לפני בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/02/2017 | 20:11 | מאת: לפני בדיקת קולונוסקופיה

שלום, מחר בשעות הבוקר עליי להתייצב לבדיקת קולונסקופיה. יש לי שאלות לגבי התזונה של יום לפני בדיקה: 1) האם מיים שבושלו עם ירקות (תפוח אדמה, גזר וסלרי) ומלח מותר לאכול אחרי סינון? 2) האם מותר לשתות מיים מנרלים מוגזים? 3) האם מותר לאכול ג'לי אינסטנד בטעם תות? תודה

שלום לך, קיימים דפים המפרטים בדיוק סוגי אוכל מותרים/אסורים לפני בדיקה וניתן להשיגם דרך קופ"ח או כל מכון גסטרו. נוזלים שקופים אין בעיה בד"כ, עדיף להתרחק מנוזלים לא צלולים. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה