הליקובקטר טיפול וצרבת קלה ביותר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/02/2017 | 19:35 | מאת: יעקב

דר שלום בתבחין זוהה הליקובקטר טיפול משולש הושלם. שלושה שבועות שקט לגמרי. ללא ריח בפה ללא גרפסים שהיו הכל תקין. חזרתי לקפה ושוקלד מריר והכל תקין. מידי פעם אחרי פלאפל צרבת קלה ביותר ממש מעל הטאבור שנעלמת לאחר כוס מים קרים. האם זהו סימן להמצאות החיידק עדיין או כתוצאה מהטיפול האנטיביוטי, או זו צרבת רגילה ללא קשר לחיידק לדעתך? ומתי צריך לעשות את בדיקת הנשיפה החוזרת.. תודה אשמח לתשובה לא מחייבת רק דעה תודה

שלום לך יש להשלים תבחין נשיפה לוודא שהחיידק הוכחד לאחר חודש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה