ריפלוקס המתבטא בצריבה בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/02/2017 | 13:06 | מאת: שרון

רופאים יקרים, אני מאובחנת כסובלת מריפלוקס. לפעמים יש לי תקופות שקטות(גם ללא כדורים). ולפעמים לא. עכשיו אני בתקופה מבאסת- אין לי צרבת או כאב בחזה אבל יש לי תחושה של שריפה בגרון. (ואני גם מכחכחת הרבה). התחלתי אומפרדקס לפני שבוע וחצי 20 מ"ג על הבוקר. יש הקלה עדיין לא עבר לגמרי, אבל שאני אוכלת קטשופ, פיצה, שוקולד זה ממש שורף לי. מה עצתכם, חשבתי ללכת לרופא אא"ג לראות אם נהייתה לי כוויה או שאולי אני צריכה להחליף כדור.... תודה

יש לפנות לרופא המטפל לבדיקה ובהמשך הפניה לפי הצורך ובהימשכות התלונות להערכת רופאים מומחים לפי הרושם הקליני.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה