ריפלוקס בן 41 תודה לעונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/01/2017 | 18:19 | מאת: רונן

אני סטבל מריפלוקס הרגשה כאילו באזור הגרון גולה שעולה ויורדת. עשיתי גסטרוסקופיה מהגרון ויש דלקת בוושת התחתונה התחלתי אומפרה 20 מג פעמיים ביום כבר שבועיים ועדיין התופעה קיימת. מה עושים ? הבנתי שכדורי כרוכומון יכול לעזור זה נכון ? תודה

יש להעבור גסטרוסקופיה

16/01/2017 | 09:00 | מאת: רונן

שלום עשיתי גסטרוקופיה והממצא דלקת בוושת התחתונה. השאלות שלי הן. כמה זמן אמור לעבור הדלקת מרגע שהתחלתי לקחת אומפרה 20 מג פעמים ביום. וקראתי שחלילה יכול להתפתח גידולים מזה השאלה באיזה טווח של זמן זה יכול חלילה לקרות. תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה