נגישות
נגישות

חיסון אדמת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/04/2009 | 15:00 | מאת: סוזי

לפני טיפולי הIVF בדקתי את רמת הנוגדמים לאדמת ויצא כי ה- rubella igg הוא 14.6 ולכן קיבלתי לפני 3 שבועות חיסון, האחות בטיפת חלב (בו קיבלתי את חיסון הMMR) אמרה כי יש צורך בשני חיסונים מפני שהערך מאוד גבולי וקטן מ15. שבועיים לאחר קבלת החיסון (לפני שבוע) ביצעתי בדיקת נוגדנים חוזרת שהראתה עלייה מזערית וערך של 15. האם הכרחי לבצע את החיסון הנוסף ולדחות את מועד הIVF הראשון בעוד חודש?? (אנחנו איננו מעוניינים לדחות בעיקר בשל הצפייה להתחיל כבר בתהליך אך אם יש חשש... לא נסתכן) בתודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

לסוזי שלומות, אני ממליץ בחום לקבל עוד חיסון ולדחות את הטיפול בחודש. בברכה, פרופ' דב פלדברג ---טיפולי פריון פרטיים במסגרת הביטוחים המושלמים של כל קופות החולים וחברות הביטוח. ליצירת קשר התקשרי ל 050-8481909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום טיפולי פוריות