האם יכול להיות שלאחר החזרה התממיכה היחידה שניתנה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/12/2016 | 16:21 | מאת: צפונית

היי, החזירו לי עובר אחד יומיים לאחר שאיבה, אני בריאה ויש לי ילד אחד בן שנתיים מהריון ספונטני. האם יכול להיות וזה תקין שהתמיכה היחידה שניתנה היא אוביטרל יום לאחר ההחזרה וזהו? לא אצטרך להזריק כלום יותר? תודה

17/12/2016 | 14:15 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, הפרוטוקול של התמיכה לאחר החזרת העוברים מותווה בדר"כ ע"י הרופא המטפל. ברוב המקרים נהוג לתמוך בהתבססות ההריון גם ע"י נרות וגינליים של פרוגסטרון. אני ממליץ בחום לברר עם הרופא המטפל את סיבת התמיכה ע"י אוביטרל בלבד. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות