טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/12/2015 | 14:19 | מאת: רינת

אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון. שנינו בני 40. בדיקת הורמונים ובדיקת זרע תקינה, למעט מורפולוגיה שנמצאת על 3%. איזה סוג טיפולים אנחנו צריכות לעשות? האם יש לך המלצה על רופא פוריות של קופת חולים כללית באזור המרכז? תודה

22/12/2015 | 11:57 | מאת: הודיה

היי רינת,גם לי היו בעיות פוריות וממש עזרו לי טיפולי סו-ג'וק.. טיפול אלטרנטיבי מדהים.. ממליצה לך מאד על המטפל שטיפל בי .שמו דוקטור זוהר יגיל 0544729796 ..בשורות טובות! ובהצלחה..

22/12/2015 | 17:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרינת שלום רב, אשמח לעזור לך בכל נושא הפוריות. הנני יועץ של המושלם של שירותי בריאות כללית וממוקם בהרצליה. במידה ואת מעוניינת אנא התקשרי לנייד 050-848-1909 ואשמח לעזור לך. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות