בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/09/2014 | 14:08 | מאת: בן 26

שלום פרופ' אני בן 26 ונשוי כשנה ומנסה שיהיה לי ילד כבר 3 חודשים ולא מצליח אך עשיתי בדיקת זרעה ולכן התוצאות semen result נפח (ml): 1.4 צמיגות : תקינה תתנזלות : 120 דק' pH : 8.3 צבע : אפור ריח :ריק sperm result בתנועה : 65% ריכוז זרע (million\ml) :40 תנועה פרוגרסיבית-מהר : 80% " " - איטית: ריק תנועה סיבובית : ריק תנועה במקום : ריק צורות פתולוגיות % : 90% תיאור צורות פתולוגיות : ראשים מאורכים Histologic findings חיידקים : ריק לקוציטים : ריק תאים עגולים (M\ml) : 4 זרע בחיים % (צביעה EOSIN) : ריק תיאור מורפולוגיה : קטנים סיכום הבדיקה : High round cell concentration +Hypospermia בבקשה פרופ' לסבר לי אם הבדיקה תקינה או לא ומה לעשות ותודה רבה

25/09/2014 | 11:28 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לאור הנתונים שמסרת בדיקת הזרע שלך תקינה לחלוטין. תמשיכו לנסות הריון ספונטני לפחות למשך 6 חודשים נוספים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

27/09/2014 | 22:43 | מאת: בן 26

תודה רבה פרופ' אני מודה לך הרבה על תשובתך .

מנהל פורום טיפולי פוריות