שאלה דחופה - הזרקת פיוריגון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/11/2008 | 17:41 | מאת: חיים

התחלנו השבוע IUI הכולל זריקות פיוריגון. הרופא קבע הזרקה של 200 יחידות בשלושה ימים הראשונים. ביום הראשון הזרקנו 200 יחידות. ביום השני הזרקנו בטעות 300 יחידות עקב אי הבנה לגבי תהליך החלפת המחסנית. היום אנחנו אמורים להזריק שוב 200 יחידות. התקשרנו לברר מה לעשות לגבי מינון היתר ולגבי ההמשך ותשובת הרופא הייתה להמשיך ולהזריק גם היום 200 יחידות כמתוכנן ומחר לבצע כמתוכנן US ופרופיל הורמונלי להיות בקשר טלפוני. די נלחצנו ממינון היתר של 100 יחידות אתמול. האם זה באמת לא נורא??? אין בשלב זה תחושת אי נוחות, בחילות וכד'.

20/11/2008 | 19:33 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחיים שלומות, 20.11.08 תודה על השאלה. התשובה הינה חד משמעית שההוראות שקבלתם הן נכונות מאוד. בשלב זה של הטיפול אין שום משמעות ל- 100 היחידות העודפות שקבלה רעייתך. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות