אשמח לדעת האם יש קשר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/11/2020 | 19:58 | מאת: יובל

היי ערב טוב ד"ר עשיתי אצלך ניתוחית (30.9) לפני חודשיים בגלל חלל דיסמורפי ומחיצה קטנה.. ואחרכ באתי לאבחנתית (26/10) שבאמת הכל היה תקין וכתבת שהרירית בהחלמה משתקמת.. וחיכתי כמובן כמו שאמרת לחזור לטיפול.. והרירית ממש דקה יחסית למה שהיה לי. ואני ממש בלחץ.. האם זה תקין?

29/11/2020 | 20:01 | מאת: אני

סליחה פרופ משיח טעיתי בפורום..ההודעה הייתה למנתח שלי.. תודה וסליחה

04/12/2020 | 09:21 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התכוונת בוודאי לדר רועי משיח. אני אביו. יש לבדוק את הרירית עם טיפול הורמונלי מספק למשל אסטרופם.

מנהל פורום טיפולי פוריות