דלקת בשתן לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/11/2020 | 14:49 | מאת: רוית

שלום, ביום חמישי עשיתי שאיבת ביציות ולאחריה החלה תכיפות ודחיפות במתן שתן, בנוסף לכאבי בטן תחתונה שהחלו עם ההזרקות עצמן. לבקשת הרופא אתמול לקחתי מנה חד פעמית של ציפרופלוקסאצין 1 גר' והיום התבצעה ההחזרה של העוברים. על אף הסימפטומים, הרופא רוצה להמתין עם התחלת טיפול אנטיביוטי לאחר חזרת תשובת התרבית שנלקחה היום. שאלתי היא אם זה לא מסכן את העוברים שהוחזרו? תודה רבה על המענה.

04/12/2020 | 09:18 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הרופא שלך צודק. אם יש חשד לדלקת בדרכי השתן כדאי לרפא אותה בטיפול אנטיביוטי מלא

מנהל פורום טיפולי פוריות