תוכן הזקיק - האם תמיד מכיל ביצית אם התקבלה ווסת באותו מחזור.. (לת)

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/11/2020 | 18:14 | מאת: דנה

שלום לך פרופ משיח ..אנא תשובתך.. 1. האם ברגע שיש ווסת - זה סימן שבאופן בטוח היה בשלב מסויים ב100 אחוז זקיק מסויים שהכיל ביצית ? 2. האם ברגע שהתקבלה ווסת - ניתן לומר שבוודאות היה ביוץ 13 יום לפני ( ולא 15 יום לפני לדוגמא..)כשיש ווסת כל 27 יום ? פליז פליז תשובתך......תודה

25/11/2020 | 19:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

1. לא, הוסת מופיעה בגלל ההורמונים המופרשים מהגופיף הזהוב ולא מהביצית

מנהל פורום טיפולי פוריות