דקפפטיל ואולי הריון?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/11/2020 | 06:18 | מאת: Liori

בוקר טוב, התחלתי פרוטוקול שנקרא סטופ-פרוטוקול ואני לוקחת דקפפטיל 0.1 כל יום , כבר 14 יום. קיימתי יחסים סמוך למועד הביוץ (המשוער) והמחזור מאחר כבר כשבוע. בדיקת הריון בייתית מהיום הראתה תוצאה שלילית. 1.האם האיחור במחזור יכול להיות בגלל הדקפפטיל? 2. במידה ולדקפפטיל אין השפעה , האם יכול להיות הריון למרות תוצאה שלילית בבדיקה לאחר שבוע איחור ? 3. אשמח לחוות דעתך בנוגע לפרוטוקול הזה פעם ראשונה שאני בפרוטוקול כזה. ( עד עכשיו היה פרוטוקול ארוך) תודה ויום טוב

24/11/2020 | 11:18 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אינני מכיר פרוטוקול סטופ. יש פרוטוקול ארוך שבו מתחילים את הדקפפטיל בחודש שלפני, בבד״כ ביום ה-21, אחרי שהוכח שביוץ התקדם. אם בפרוטוקול כזה לא מופיעה וסת , ייתכן הריון. העובדה שבדיקת הדם שללה הריון מורידה אפשרות זו. עליך לבצע גם E2 P ולפי זה לקבוע מה המצב ההורמונלי בגללו לא קבלת וסת.

מנהל פורום טיפולי פוריות