טיפולי פוריות באופן םרטי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/11/2020 | 00:27 | מאת: לילך

שלום. אני בת 46 + 4 ילדים ונשואה פעם שנייה. לבעלי אין ילדים . לפני שנתיים ניסינו טיפולי פוריות ללא הצלחה (עברנו הפלה אחת) אני מקבלת מחזור סדיר. אציין שההריונות שלי היו בסיכון בגלל צירים מוקדמים והייתי בשמירת הריון בכולם. אני רוצה לשאול : האם זה אפשרי לעבור טיפולים עם ביצית שלי וזרע של בעלי ולהיעזר באם פונדקאית בגלל הסיכון שיש בהריון בגילי ובגלל הסיכונים המלווים אותי בהריון ? ואם כן לאן עלינו לפנות כדי להתחיל את התהליך? אני יודעת דיש אפשרות לתרומת ביצית אבל אנחנו לא רוצים. בבקשה ..נא ייעוצך.. תודה

21/11/2020 | 12:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הבעיה העיקרית בגיל 46 היא מספר ואיכו העוברים. אין הגיון להשתמש בביציותיך ופונדקאית.

מנהל פורום טיפולי פוריות