החזרת בלסטוציסטים, דחוף....

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/11/2020 | 21:24 | מאת: מישהי

פרופ' משיח שלום, ביום שלישי האחרון הערכים של בדיקות הדם היו: אסטרדיול 2380 פרוגסטרון 1.4 LH 6.9 ביום רביעי היו: אסטרדיול 3177 פרוגסטרון 2.2 LH 15.4 בחמישי היו: אסטרדיול 1859 פרוגסטרון 5.1 LH 10.9 וביום שישי היו: אסטרדיול 690 פרוגסטרון 7.2 LH 4.6 האם לפי הערכים האלו הביוץ היה ביום חמישי או שישי? ואם הוא היה בחמישי, האם ניתן להחזיר בלסטוציסטים מוקפאים בני 5 ימים ביום רביעי (שישה ימים אחרי הביוץ ולא חמישה?) האם החזרת הבלסטוציסטים שישה ימים אחרי ביוץ במקום חמישה יכולה פגוע או להרוס את כל התהליך? מבקשת לציין שהחזרת מוקפאים זו היא ללא נטליה של תרופות או כל דבר אחר. אודה מאד להסבר כלשהו...תודה מראש

21/11/2020 | 10:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

עלית הפרוגסטרון לא היתה מובהקת ולכן אין אפשרות לקבוע במדויק את זמן הביוץ גם עלי ה-LH לא מספקת. הייתי דוחה את ההחזרה לחודש הבא ושוקל הכנה מלאכותית

מנהל פורום טיפולי פוריות