תזמון החזרה-דחוף ...

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/11/2020 | 23:44 | מאת: מישהי

פרופ' משיח שלום רב, האם ניתן להחזיר בלסטוציסטים (בני 5 ימים) מוקפאים, שישה ימים אחרי הביוץ ולא חמישה? (הסיבה היא טעות בחישוב יום הביוץ). אני בסבב החזרה ללא התערבות תרופתית או אחרת, ללא מעכבי ביוץ וכו' (טבעי) . ואם ניתן לעשות זאת, האם זה פוגע בסיכויים להשתרשות והריון מוצלח לעומת החזרה אחרי חמישה ימים (ביום הנכון)? חוששת מאד, עקב גיל מתקדם, מבזבוז חודש והפסד עוברים עקב החזרה באיחור של יום. אודה מאד להסבר כלשהו

17/11/2020 | 11:06 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בהחלט אפשרי כי חלון ההזדמנויות להשרשה אינו של יום אחד מסוים.

מנהל פורום טיפולי פוריות