הפסקת טיפולי ivf לאחר כשלונות חוזרים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

10/10/2020 | 13:00 | מאת: אלה

שלום פרופ', שאלה שמטרידה אותי לאחר 6 טיפולי ivf. האם באמת כמות הטיפולים מוגבלת ל8 טיפולים בלבד? בכל הטיפולים עד כה היו החזרות ביום 3 באיכות טובה (לצערי ללא עוברים ראויים להקפאה), בטיפול האחרון גם הריון שלא התפתח כראוי לכן הופסקה תמיכה ונפל בשבוע 6 (לא הגעתי לשלב הus בשביל לבדוק שק הריון או קוטב עוברי). האם עלי לדאוג שמא יחליטו להפסיק לי את הטיפולים בגלל כישלונות חוזרים?

10/10/2020 | 15:57 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ברצוני להרגיעך שבמצבך לא יגבילו את טיפולי ההפריה ל-8, בפרט אם היה הריון. גם אם קופת החולים תדרוש דיון בוועדה-אין ספק שהוועדה תתמוך בהמשך זכאותך

10/10/2020 | 17:19 | מאת: אלה

ללא ספק מצב מלחיץ ולא פשוט

מנהל פורום טיפולי פוריות