אין הריון ואין מחזור?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/07/2020 | 15:48 | מאת: דנה

בת 33 בחודש מרץ עשיתי הזרעה ואחרי 12 יום קיבלתי מחזור שהיה אומנם עם כאבי גב אבל הדימום עצמו היה קל יותר. אחרי 40 יום בחודש מאי קיבלתי שוב מחזור ומאז לא קיבלתי חודשיים.. במהלך החודשים הראשונים אחרי ההזרעה ולמרות המחזור היה לי כאבי גב, עייפות, בחילות, ואין ספור דברים ועשיתי כבר 5 בדיקות ביתיות כל פעם בתאריך שונה כולל השבוע וכולן שליליות. האם יש סיכוי להריון שלא מתגלה בבדיקות ביתיות או שאין סיכוי ואז ממה נובע האיחור הגדול? אשמח לעזרתך

15/07/2020 | 22:14 | מאת: פרופ' משיח שלמה

חבל לעסוק בניחושים. תבצעי בדיקת בטא וגם בדיקה לאסטרדיון ופרוגסטרון. מבדיקית אל ניתן יהי להסיק אם את בהריון ומדוע שלא קבלת וסת. .

מנהל פורום טיפולי פוריות