זקיק אחד ללא ביצית..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/07/2020 | 07:34 | מאת: מעיין

שלום דר, אשמח לשמוע איך ממשיכים במצב שלי.. אני בת 36, עם רזרבה שחלתית מאד נמוכה amh 0.12 Fsh 15. שנה שעברה הפנו אותי ישר להפריה(בלינסון) עברתי טיפול שאני לא זוכרת מה היו המינונים, אבל כן זוכרת מנופור. היו זקיקים בודדים, מתוכם 2 ביציות בלבד שהופרו. נכנסתי להריון בהפריה הראשונה אך לצערי היתה הפלה בשבוע 12. ושבוע שעבר התחלתי שוב זריקות, רק שהפעם קיבלתי פרגובריס 450 . ביום הרביעי נצפה זקיק אחד גודל 15 והתחלתי מאותו ערב גם להזריק צטרוטייד+פרגובריס 450, ואתמול בשאיבה הסתבר שהזקיק ריק. ללא ביצית. לא ככ הבנתי מה הרופא אמר אבל דיבר על הביוץ אני חושבת שהביוץ קרה לפני השאיבה. יכול להיות שהטיפול לא נכון לי? האם עלי לעבור לתרומת ביצית? אשמח להמלצה כלשהי.. תודה רבה מראש, מעיין

06/07/2020 | 19:32 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בגילך, גם אם הרזרבה נמוכה-עדיין יש סיכוי ולא צריך להרים ידיים. יש לנסות פרוטוקולים אחרים.

מנהל פורום טיפולי פוריות