שונות גבוהה באורכי המחזורים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/07/2020 | 07:13 | מאת: דנית

שלום לך בעוד מספר חודשים ימלאו לי 46. יש לאחרונה שונות גבוהה בין אורכי המחזורים 5 מחזורים לפני הנוכחי-אורך המחזור היה 30 ימים.אחר כך 18,אחר כך 28,אחר כך 21 והמחזור האחרון לפני הנוכחי היה 25. בתחילתו של המחזור שלפני הנוכחי גם נידגם fsh שערכו 17 1.על מה באופן כללי מעידים האורכים השונים הללו? 2.האם גם יכול להיות שלמשל המחזור הארוך ביותר 30 ימים היה הריון כימי שלא תועד בבדיקת דם? 3.והאם לאור הנ"ל עדיין יש סיכוי תאורטי כלשהוא להריון תקין?היו 2 תקינים וספונטניים לפני 10 ולפני 14 שנים. אם צריך להציג את שאר נתוני הפרופיל ההורמונלי מלפני חודש לצורך ביצוע ההערכה זו-נא ליידע אותי על כך ואציג אותם. הערה:בעלי מבוגר מימני ב-3 שנים וזרעו לא מצויין,אבל יחסית טוב.מעל הממוצע באיכותו. תודה.

06/07/2020 | 19:05 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בגיל 46 הסיכוי להריון מביציותיך-אפסי. אי סדירות הוסת מצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה. מציע לעבור לתרומת ביצית

מנהל פורום טיפולי פוריות