טיפולי פוריות שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/06/2020 | 22:35 | מאת: אור

שלום,בת 39, בנזוג 40 לאחר 3 קיסריים, הריונות ספונטנים ללא כל בעיה, מנסה להקלט ולא מצליחה, עושה היסטרו' אבחנתית מתגלה חסימה בחצוצרה שמאלית, נישה לא משמעותית, אין הידבקויות בחלל הרחם. לאחר 6 מחזורי הזרעה ללא הצלחה, ביקשנו אולי בכל זאת לבקש לעשות היסטרו' ניתוחית והרופא אמר שלא כדאי וזה לא יתן שום דבר. הופנינו לi.v.f...ואין לי מושג מה העלות של ההשתתפות עצמית ומה היכולת שלנו. האם זו אכן תחנה אחרונה לבירור למה אנחנו לא מצליחים להקלט?האם יש עניין לחפש חוות דעת נוספת..מה ניתן לעשות במצב הזה.מתוסכלים מאוד!!!

06/06/2020 | 20:46 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התשובה לשאלותיך היא בהחלט לעשות פגישה עם מומחה פוריות שיתאים את הטיפול אליך.

08/06/2020 | 09:53 | מאת: אור

אז הלכנו ל 2 רופאים פוריות..שיושבים באותו מכון בריאות לאשה. דעתם אותו הדבר...להמשיך לחפש רופא אחר?

מנהל פורום טיפולי פוריות