דילמה סביב סיכויי הצלחה בהזרעות לעומת המתנה ל ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/05/2020 | 21:57 | מאת: ש

שלום פרופ׳ משיח אני עוד מעט בת 39, מנסה להרות מתרומת זרע. בעברי מספר הזרעות, הריון מ ivf ראשון שהסתיים בשבוע 18 (בעיה בהשתרשות) ואחכ שני סבבי ivf שלא צלחו. בנוסף, ללא תגובה לטיפול הורמונלי בשני סבבים אלה. כעת, משחזרו הטיפולים, אני בדילמה אם להמתין עוד חודשיים לגיל 39 או לעשות הזרעה/ות עד אז.. הדילמה קשורה בעלות הזרע וסיכויי ההצלחה. אודה לדעתך..

06/05/2020 | 08:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שהסיכויים גדולים בהרבה-בהפריה חוץ גופית. בפרט, במקרה שלך שאני מבין שהרזרבה השחלתית נמוכה.

מנהל פורום טיפולי פוריות