שאלה על צילום רחם- תודה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/05/2020 | 14:15 | מאת: אנונימית

היי בת 30, שחלות פוליצסטיות.. כמה שאלות על צילום רחם: 1. האם יש כמה סוגים של צילום רחם? 2. באיזה יום למחזור צריך לעשות? בגלל הפסקת הטיפולים הווסת האחרונה שלי הייתה ב-26.2.. האם אני צריכה לקחת פרימולט נור כדי לקבל מחזור לפני הצילום או שאין חובה? תודה

04/05/2020 | 13:55 | מאת: פרופ' משיח שלמה

צילום רחם יש רק אחד שנעשה במכון רנטגן. יש בדיקה מבוססת על US -HyFoSy, שבאה להחליף את הצילום. את יכולה לראות את הערכתי לבדיקה זו בשאלה קודמת.

04/05/2020 | 13:56 | מאת: פרופ' משיח שלמה

רצוי מאד לקבל פרימולט ולבצע אחרי וסת, כי אחרת אין ודאות שאינך בהריון.

04/05/2020 | 14:07 | מאת: אנונימית

הרופא התן לי הפנייה לצילום רחם וכשקבעתי במכבי רשמו לי צילום רחם תלת מימד.. זה אותו דבר?

מנהל פורום טיפולי פוריות