שאלהההההה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/05/2020 | 07:49 | מאת: יעל

פחות מחודש לפני לידה נמצאת בבידוד. אין לי דבר נגד חיסונים. אך בהיריון מעדיפה שלא להתחסן. חיסון שעלת במידה ואני עושה בהיריון זה מעביר נוגדנים לעובר ואם הוא ייחשף לחולה שעלת כשיוולד הוא לא יידבק בגלל שהתחסנתי? או שזה לא עובד ככה? כי אם זה מגן רק עליי החיסון אני בבידוד ולא יוצאת וגם לא מתכוונת לצאת אחרי לידה אז כמעט ואין סיכוי שאדבק..לא רואה במצב כזה סיבה להתחסן. אשמח לדעתך ולתשובה על השאלה

04/05/2020 | 13:49 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין סכנה לעובר מהחיסון. באשר לצורך הספציפי שלך להתחסן, עליך להיועץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי פוריות