הריון בזמן קורונה שבוע 10

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/04/2020 | 18:45 | מאת: Roni

שלום פרופסור משיח, אני מבינה שאין מספיק מידע לגבי הקורונה בהריון אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתך. לאחר זמן רב נקלטתי להריון בivf. ביום א חוזרים גני הילדים וכך גם אני, מה דעתך האם לחזור ולהסתכן עם הלא נודע או לקחת מחלה ? תודה

30/04/2020 | 16:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איננו יודעים עדיין מה הסיכונים של מחלת קורונה בהריון ובפרט לא בטרימסטר הראשון. יש אפילו דעות שהריון מקטין את חומרת המחלה (ראי מאמר בעיתון הארץ שלשום). בכל מראה אני ממליץ על נקיטה בכל אמצעי הזהירות, כולל מסכה אמינה, כפפות, שמירה על כללי ההיגיינה וריחוק. זו מחשבה לא רעה לבקש חופשה על גמר השליש הראשון.

מנהל פורום טיפולי פוריות