ביוץ חלש............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/04/2020 | 03:23 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.. כאשר אני עושה טיפול ההורמונים (אסטרודיל ) גדלים יפה למספ' גבוהים וכאשר איני עושה טיפולים יש ביוץ אך ההורמונים משמעותית יותר נמוכים.. לצערי עברתי 2 הפלות (ממש תוך מס' ימים מהרגע שגיליתי על הריון) בחודשים בהם לא עשיתי כלום ..האם יש קשר לביוץ שהוא יותר חלש כנראה ולכן פוגע בהשתרשות? כמו כן מפתיע אותי שדווקא בטיפולים הכל מתפתח כשורה ולא נקלט ודווקא בטבעי נקלט אך תוך מס' ימים נופל..

30/04/2020 | 15:55 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא מסרת את גילך, שהוא גורם מאד חשוב. אין סיכוי יתר להפלה בהריונות שלאחר טיפול ואני רוצה להמריץ אותך לחזור לטיפול מוקדם ככל שאפשר.

מנהל פורום טיפולי פוריות