אפשרות להזרעות או הזרעה טבעית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

21/04/2020 | 12:34 | מאת: בתיה

לגבי טיפולים עשיתי 2 הזרעות ו2 הפריות ללא הצלחה היה לי הריון טבעי שלא צלח ואחד כימי רוצה להפסיק עם ההפריות שנורא קשים לי ולעבור להזרעות עם אפשר למרות שלגילי זה אולי לא יצליח אני בת 44 .שואלת 1. האם אני יכולה לנסות הזרעות במחזור טבעי 2. האם זה כרוך גם בהורמונים לביוץ כמו גונל וכו' .הרופא אומר שיש לי סיכוי טוב בהפריות בשל ריבוי של זקיקים והמון ביציות אז אולי בגלל זה כן יאפשרו לי בכל זאת הזרעות תודה יש סיכוי שיצליח בהזרעות?

23/04/2020 | 16:52 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדאי לך מאד להזדרז ולהגיע לטיפול IVF כי בגיל 45 תפסק הזכאות שלך.

מנהל פורום טיפולי פוריות