איחור בווסת פלוס הכתמות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

21/04/2020 | 12:27 | מאת: ורדית

שלום בשנה אחרונה מחזור סדיר אני עם שחלות פוליציסטיות לפני פחות משבוע עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי חודש שעבר לא קיבלתי ווסת בכלל מיום שישי שעבר עד היום יום שלישי אני עם כתמים חומים דמיים ממש טיפות ועל הנייר בניגוב שואלת האם יתכן הריון האם יתכן שזה דם השרשה ?אבל אין לי שום כאבים של השרשה ולא תסמיני הריון תודה.

23/04/2020 | 16:50 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אי אפשר לענות לשאלותיך אלא ע"פ בדיקת דם להורמונים ו-US. תופעות כאלו שכיחות בשחלות פוליציסטיות.

מנהל פורום טיפולי פוריות