הריון ובטא גבוהה, האם מולארי חלקי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/04/2020 | 17:22 | מאת: שני

שלום ד"ר אני בת 39 ללא ילדים, עברתי טיפולי ivf במשך כשנה, נקלטתי פעמיים אולם היה מדובר בהריונות כימיים. יש לציין שלשמחתי נקלטתי בהריון ספונטני המחזור האחרון היה ב 20.2 ואת בדיקת הבטא הראשונה ביצעתי בתאריך 16.3. והיא יצאה 125 כעבור שבוע ביצעתי בדיקה נוספת שיצאה 5772. הייתי אצל הרופאה ששללה הריון מולארי שלם, ראינו שק וכן שק חלמון אולם שלחה אותי לבצע שוב בדיקת בטא אשר אותה ביצעתי היום והיא עומדת על 122000. לפי הרופאה אני בשבוע 6. האם יש חשש להריון מולארי חלקי? תודה על המענה

03/04/2020 | 20:27 | מאת: פרופ' משיח שלמה

האבחנה של הריון מולרי נעשית על ידי US. כדאי לפנות לבדיקה אצל מומחה US.

05/04/2020 | 18:29 | מאת: שני

ביום שישי האחרון הייתי בבדיקת אולטרסאונד, שם נצפה שק הריון, שק חלמון ואף דופק. הרופאה אמרה שזה נראה בסדר. האם יש לפנות למומחה ספציפי שיבדוק זאת? המון תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות