FSH גבוה AMH נמוך- השלכתן על השתרשות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/04/2020 | 16:52 | מאת: שריי

שלום, האם FSH גבוה וAMH נמוך פוגעים גם בהשתרשות עובר בטיפולי IVF. כלומר, נשים בדר"כ עם מדדים גבוהים של FSH וערכים נמוכים מאוד של AMH סיכוייהן להכנס להריון לא טובים והן מופנות לIVF בשל הקושי לביוץ ורזרבה נמוכה לפי הבנתי. אך שאלתי היא האם בטיפולים כשהגוף מצליח לייצר ביציות טובות ויש עוברים, האם הסיכויים להשתרשות הם גם נמוכים? רקע: בת 38 (ילד בן שנתיים ספונטני), AMH 0.1 FSH18.8 תודה רבה על המענה

01/04/2020 | 23:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כן, ירידה ברזרבה השחלתית מלווה גם בירידה באיכות הביציות. עם זאת, גילך הצעיר יחסית, נותן סיכוי סביר.

מנהל פורום טיפולי פוריות