אי פיריון- שינוי טיפול?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/03/2020 | 12:58 | מאת: אסתר

שלום פרופ', אני בת 36, בעלי 38. שומרים מנסים 5 שנים להיכנס להיריון. עשיתי 3 הזרעות עם אוביטרל וליטרוזול שעזרו לייצר זקיקים טובים. חלק מההזרעות יצאו לפני המקווה, כך שההזרעה כיסתה את זה אך ללא הצלחה. כל הבדיקות תקינות ב"ה ואני אובדת עצות. אני לא יודעת איפה אנחנו נופלים..האם לדעתך כדאי לנסות הורמונים אחרים? וכמה נהוג לבצע הזרעות? תודה

05/03/2020 | 08:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כן, בשלב הבא יש לנסות טיפול בגונדוטרופינים בהזרקה וגם הזרקה של הזרע לרחם

מנהל פורום טיפולי פוריות