שאלה...................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/02/2020 | 10:57 | מאת: שימרית

שלום פרופ. ניסתי לשאול שאלה אתמול אבל לא ניסחתי מספיק את השאלה ולא הבנת..מנסה שוב עשינו בדיקת זרע רגילה (לפני הזרעה) ויצא שיש נפח כלומר כמות של זרע שיצאה 1.5. רציתי לדעת האם הנפח הזה יכול להשפיע על תוצאה של הריכוז בבדיקת זרע..? מה שקורה שיצא לנו 8 מיליון בריכוז.. ועשינו מלא בדיקות שתמיד יצא ריכוז גבוה.. לכן חשבתי אולי הנפח השפיע פה תודה רבה

24/02/2020 | 20:17 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הריכוז הנמוך אינו נובע מנפח הזרע. אם בעבר היו ריכוזי זרע טובים יותר, כדאי לחזור על הבדיקה בעוד מספר שבועות.

מנהל פורום טיפולי פוריות