הבדלים בסיכויי היקלטות מחודש לחודש

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/02/2020 | 12:38 | מאת: רעות

היי, החלטנו החודש לא להתחיל סבב נוסף בשל חופשה. הסבב על ביוץ טבעי. (עוברים מוקפאים) בעזרת השם אתחיל בחודש הבא. החודש היו לי תסמינים רבים הורמונליים (ללא הורמונים חיצוניים). נאמר לי שהרחם זקוק להורמונים רבים כדי לקלוט ושאחד ל3 יש סיכויים לרחם לקלוט. שאלתי, אם החודש היה רווי הורמונלית זה אומר שחודש הבא הוא לא יהיה ורק בעוד שלושה חודשים יש לרחם סיכויי לקלוט או שאין קשר לכמות ההורמונים שהייתה החודש? מקווה ששאלתי ברורה. אם בחודש אחד מצב ההורמונים היה טוב לקליטה האם זה אומר שבחודש הקרוב בו אנסה הרחם דווקא לא יהיה מוכן? לחכות שלושה חודשים?

23/02/2020 | 19:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין צורך להמתין ואין ממש באמירה שהרחם מוכן לקליטה אחת ל-3 חודשים.

מנהל פורום טיפולי פוריות