וירוס פפילומה והקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/02/2020 | 20:45 | מאת: אנ

שלום, בת 40.5, רווקה וללא ילדים. לאחרונה אובחנתי ב hpv זן 16 והומלץ לי לקבל חיסון גרדסיל 9. בזמן קבלת החיסון אסור להיכנס להריון כחצי שנה. שאלותי הן: 1. האם ניתן עדיין לבצע הקפאת ביציות בגיל הנ״ל? 2. במידה וכן, האם אפשר לבצע הקפאה בזמן קבלת החיסון או שכדאי להמתין? תודה מראש!

18/02/2020 | 11:00 | מאת: פרופ' משיח שלמה

גילך הוא הסבה מדוע רצוי שלא לדחות את טיפולי ההפריה. כן, אפשר לבצע (לפחות טיפול אחד) של הפריה חוץ גופית, גם אם קבלת חיסון, ולהקפיא את הביציות/עוברים

מנהל פורום טיפולי פוריות