עזרתך האדיבה...................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/02/2020 | 06:32 | מאת: עמנואל

פרופ שלום אני בת 40 עם בעיית רזרבה שחלתית. הוחלט שבפרוטוקול הבא אעשה MNC Modified Natural Cycle נאמר לי כי ביום 9 אגיע לבצע דם ואולטראסונד ואז אקבל המשך הנחיות. מספר שאלות: 1. יום 9 לבצע בדיקות לא מאוחר מידי? 2. נתנו לי פרוטוקול של 300 פרוגובריס+צטרוטרייד. 300 פרוגובריס זה לא מינון גבוה לפרוטוקול טבעי? 3. אוביטרל אחד לפני שאיבה זה מקובל בפרוטוקול שכזה? תודה רבה וכל טוב

16/02/2020 | 17:29 | מאת: פרופ' משיח שלמה

1. הייתי מציע להקדים ליום 7 2.זה פרוטקול שמקובל גם על ידי 3.כן בהחלט.

מנהל פורום טיפולי פוריות