הקפאת ביציות לשימור פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/02/2020 | 21:10 | מאת: קורל

שלום, שלום, אני בת 35 ומתכננת הקפאת ביציות ב"ה, פרופיל הורמונלי תקין. יש לי מספר שאלות 1. הבנתי שדיאה או q10 יכולים לשפר את איכות וכמות הביציות אך גם עשויים לשנות תוצאות הבדיקות ולכן שנוי במחלוקת, האם מומלץ לקחת ואם יש טעם כשבועיים לפני או צריך כמה חודשים כדי שישפיע? כנ"ל לגבי דיקור סיני 2. אני כרגע בתקופה לחוצה מבחינה אישית ומשפחתית, והתחלתי לקחת תרופות להרגעה בשל כך אך לא מסייעות כ"כ, האם הלחץ יכול להשפיע על איכות וכמות הביציות בשאיבה וכדאי לדחות את התהליך בחודש חודשיים או שבשל הגיל לא כדאי להמתין? תודה על תשובתך

16/02/2020 | 17:12 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אישית ולפי נסיוני ה-DHEA וגם Q10 אינם משפרים את איכות הביציות. 2. המתנה של חודשיים, גם בגילך, אינה משמעותית

מנהל פורום טיפולי פוריות