שאלות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/02/2020 | 11:12 | מאת: אורית

יום 10 להחזרת 2 עוברים באיכות לא טובה. מאתמול בלילה כאבי גב תחתון ובטן תחתונה ימין, מקרין לרגל ימין. לא כאב חזק אבל מציק. קצת מזכיר כאבי מחזור. יכול להיות שזה קשור לקליטה? אמורה לקבל מחר מחזור אם אין היריון, ואת הבדיקה אמרו לי לבצע ביום ראשון (12 יום אחרי ההחזרה). אם יתחיל דימום חזק, אמורה להמשיך עם התמיכה עד הבדיקה? מה הסיכוי להיריון כאשר האיכות של העוברים לא טובה?

13/02/2020 | 20:01 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הסיכוי להריון לא גדול וקרוב לודאי שהמיחושים מבשרים את בוא הוסת

15/02/2020 | 21:15 | מאת: אורית

למרות הסיכוי הנמוך להיריון, באותו יום ביצעתי בדיקת דם, (ביום ה10 להחזרת 2עוברים בני 3 ימים) והבטא היתה חיובית-44. מחר אבצע שוב בדיקה. העניין הוא שהכאב ממשיך ומציק. פחות בעמידה אלא יותר בשכיבה וישיבה. האם זו תופעה שיכולה להופיע בתחילת היריון? או אולי בהשפעת הפרוגסטרון? ובנוסף, האם יש סיכוי גדול יותר להפלה בעוברים באיכות ירודה? תודה

מנהל פורום טיפולי פוריות