הכנה להזרעה ומינון גונל

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/02/2020 | 13:06 | מאת: דינה

שלום רב, אני לוקחת גונאל כדי לגרום לביוץ ואז הזרעה. (אין ביוץ טבעי). בפעם הקודמת המינון גרם להרבה זקיקים, וגם כשהפחתנו מינון עדיין נשארו הרבה זקיקים. רציתי לדעת האם המינון הראשוני (של הימים הראשונים) הוא זה שקובע את מספר הזקיקים? האם לאחר כמה ימים, במידה ומגדילים את המינון, זה לא גורם לגיוס של עוד זקיקים, אלא רק להתפתחות של אותו זקיק שהתפתח מההתחלה? תודה רבה.

06/02/2020 | 14:19 | מאת: דינה

אחדד את השאלה, אנו רוצים שיתפתח זקיק אחד להזרעה. ולכן אני חוששת ממצב ששוב יתפתחו הרבה זקיקים. השאלה שלי היא אם כדאי להתחיל במינון נמוך (מאוד שמרני) כדי למנוע מצב בו מתפתחים הרבה זקיקים - והאם המינון ההתחלתי הוא זה שקובע את מספר הזקיקים שיתפתחו.

06/02/2020 | 16:28 | מאת: פרופ' משיח שלמה

המינון הקובע את מספר הזקיקים המגויסים הוא המינון ההתחלתי

מנהל פורום טיפולי פוריות