שאלה לגבי תרומת ביצית וכישלונות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/02/2020 | 18:32 | מאת: אורית

בת 46. היסטרוסקופיה תקינה. לקחתי תרומת ביצית מאישה מאד צעירה בת 23. קיבלנו 12 עוברים בני שלושה ימים. הריתי פעמיים והפלתי. פעם אחת הדופק פסק בשבוע שש. הפעם השנייה בשבוע שעבר אחרי בדיקת דופק תקינה ההריון הסתיים בהפלה טבעית מספר שעות לאחר מכן בדימום מסיבי. האם זה הגיוני שכך מסתיימת תרומת ביצית? בככ הרבה כישלונות ושתי הפלות? מתלבטת אם לקחת תרומה שוב ואם לנסות רק בלסטוציסטים.

01/02/2020 | 19:40 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לפני נסיון נוסף יש לבדוק אותך יסודית כולל ברור הרחם (היסטרוסקופיה) ושלילת קרישיות יתר.

מנהל פורום טיפולי פוריות