בדיקת דם לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/01/2020 | 12:10 | מאת: שואלת

בוקר טוב, עברתי טיפול בגונאל 8 ימים והזרקתי אוביטרל בתאריך 15/1 בשעה חצות. עברתי הזרעה ראשונה ביום שישי 16/1 בצהריים והזרעה שניה ב 17/1 בצהריים. הרופא אמר לי ליצור איתו קשר אם אקבל/לא אקבל מחזור ב 30/1 ולא ביקש שאבצע בדיקת דם. קצת קשה לי עם המתח והציפיה, והייתי מעדיפה בכל זאת בדיקת דם. איזו בדיקה עלי לבקש מרופאת המשפחה לבצע ובאיזה תאריך ניתן לבצע אותה על מנת שתיתן תשובה אמינה? ( אני הבנתי שהאוביטרל משפיע על התשובות גם) . תוך כמה זמן מקבלים תוצאות? תודה

29/01/2020 | 20:59 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אפשר לבצע מחר בדיקת דם לבטא. זו הבדיקה הכי אמינה לאפשרות של הריון.

מנהל פורום טיפולי פוריות