התיעצות טרם החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/01/2020 | 19:15 | מאת: לי

היי היום 26.1 נשאבו 36 ביציות ללא אוביטרל לפני שאיבה קיים חשש לגירוי יתר בעקבות כמות הביציות הומלץ על החזרה רק בחודש הבא בגלל הגירוי שאלתי היא האם עדיף להמתין כרגע ולא לבצע החזרה או להחזיר בלוסטוציסט 1 או 2 בחודש הבא ? האם לבלוסטוציסטים יש סיכויי קליטה טובים יותר מאשר לעוברים טריים שיוחזרו ביום רביעי או חמישי ?

27/01/2020 | 08:37 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בחסטוציסטים ששורדים יש בהם סיכוי להצלחה כמו טריים. איני רואה בעיה להחזיר חודש אחרי השאיבה א״כ הציסטות שנשארות עלולות להםריע ביכולת לקבוע מתי הביוץ.

מנהל פורום טיפולי פוריות