ימי ווסת פחתו ממה שהיו

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/01/2020 | 15:15 | מאת: סמדר

אני בת 37 אין לי בעיות פריון . בשנה האחרונה עשיתי 3 הפריות חוץ גופית בגלל מין עובר ( יש לי 4 בנות הריון ספונטני לידות רגילות טבעיות בלי שום בעיה ) . השאלה שלי ב7 החודשים האחרונים שמתי לב שהווסת שלי התקצרה ל3 ימים במקום שהיתה 5 ימים . חוץ מזה אין לי בעיה כלשהיא. (המחזור אצלי מסודר כל 30 יום) . האם יש בעיה בזה ? אני מפחדת שזה סימן או קשור לגיל מעבר ? !! איך אני אבדוק את זה ?

05/01/2020 | 19:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין זה סימן לגיל המעבר. מה שחשוב זה עובי רירית הרחם לפני השאיבה.

מנהל פורום טיפולי פוריות