דימום כתוצאה מוסת או השתרשות לפני נטילת איקקלומין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/01/2020 | 10:18 | מאת: דורית

שלום, אני מאובחנת שחלות פוליציסטיות ומנסה להיכנס להריון במשך שנה וחצי. מטופלת באיקקלומין, עברתי שני מחזורים ועכשיו אמורה להתחיל מחזור שלישי ואחרון. אני כרגע נמצאת ביום הרביעי למחזור שלי ואמורה מחר להתחיל לקחת את הסבב האחרון של האיקקלומין.שאלתי היא, חוץ מלעשות בדיקת דם לגילוי הריון, איך אוכל לדעת שבאמת קיבלתי מחזור ולא מדובר בדימום השתרשות? יש לציין שהדימום שלי היה כבד למשך יומיים, כהה מאוד ועם הרבה קרישים ולאחר שלושה ימים נחלש מאוד. מפחדת לקחת מחר את האיקקלומין מבלי לדעת אם הדימום הוא כתוצאה מוסת או מהשתרשות. אשמח לעצה.יש לציין שהרופא לא אישר לתת לי הפניה לבדיקת הריון ולכן אינני יכולה לבדוק האם יש/היה הריון או לא באמצעות בדיקת דם.

02/01/2020 | 11:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מריךמגם לבצע, מלבד בדיקת ההריון, גם בדיקת דם ל-E2 ו-P ולפי התוצאות לקבוע אם מדובר בוסת

מנהל פורום טיפולי פוריות