הריון עם תסמינים מוגברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/01/2020 | 10:00 | מאת: מקווה לטוב

שלום רב, ווסת אחרונה ב-10.11.19. בת 37.5. שבוע 10 פלוס 5. בשבוע 6 הבטא 28,000. לאחר יומיים שלושה עמדה על כ-52,000. לפני חמישה ימים נצפה עובר עם דופק ובגודל תואם לגיל ההריון. הריון 1 תקין וילדה בריאה ב"ה הריון 2 מולה חלקית הריון 3 תקין וילדה בריאה ב"ה הריון 4 לפני כחצי שנה הסתיים בשבוע 9. זהו הריוני החמישי. בהריון זה יש לי רגישות רבה בחזה, הקאות ובחילות רבות מאוד מאוד ובטן שמרגישה קצת תפוחה מדיי. האם התופעות המוגברות תקינות? האם אפשר לצפות במולה חלקית באו"ס? והכי חשוב - מתי אפשר יהיה לשלול סופית מולה חלקית? תודה רבה וכל טוב

01/01/2020 | 14:20 | מאת: פרופ' משיח שלמה

צריך להגיע למומחה א.ס. שיש ביכולתו לשלול מולה בועית גם חלקית

מנהל פורום טיפולי פוריות