שאלה לגבי ביוץ............

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

31/12/2019 | 08:49 | מאת: אורטל

שלום וברכה!!! יום שבת בבוקר הזרקתי אובטרל והזרעה הייתה ראשון עם זקיק 22. יום שני למחרת אחרי ההזרעה עשיתי אולטרסאונד והזקיקים ירדו והיה גופיף צהוב (פרוגסטרון היה 7.5 , Lh 13.60 ואסטרודיול 354) . האם יום אחרי ההזרעה (עם ההורמונים שכתבתי) אז הביצית יוצאת ומחכה לזרע להפריה? ז"א שהייתי צריכה לקיים יחסים? (יצא שלא קיימנו וחשבתי שאולי ככה הסיכויים קצת יורדים להפריה) תודה!!!!!!

31/12/2019 | 11:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הביוץ מתרחש חרוב 36 שעות ויותר אחרי האוביטרל. לפי זה יש לתאם את ההזרעות וגם יחסי מין.

מנהל פורום טיפולי פוריות