קיום יחסי מין אחרי אוביטרל

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/12/2019 | 14:53 | מאת: רונה

שלום, לפי החישוב ובדיקות הורמונים ומעקב זקיקים, הביוץ שלי מתקיים ביום שבת ולכן החלטנו לבצע יחסי מין באופן טבעי במקום הזרעה ביום ראשון. בנוסף נטלתי אוביטרל ביום שישי בשעה 11:30 רציתי לדעת אם ניתן לקיים יחסי מין יום למחרת בשבת בשעה 12:30 או שחייבת לחכות 36 שעות לאחר ההזרקה? ושאלה נוספת, האם אפשר לקיים יחסי מין ביום למחרת גם כן או שזה כבר לא יהיה רלוונטי?

29/12/2019 | 18:36 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אפשר לקיים יחסים פחות מ-36 שעות, כי זרע מסוגל לשמור על יכולת הפריה לפחות 48 שעות.

מנהל פורום טיפולי פוריות