הריון צעיר - אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

27/12/2019 | 21:08 | מאת: מילה

שלום וברכה, מחזור ב 22.11 . הזרעה וביוץ בעזרת אוביטרל ב 7.12 . 22.12: בטא ראשונה- 49 . פרוגרסטרון - 86 , אסטרדיול - 883 . לפי הנחיית הרופא- יום אחרי: בטא: 62. אסטרדיול:1057, פרוגסטרון:86.5. מייד למחרת אמר הרופא אמר לי להמשיך עם נרות פרוגרסטרון 200 מג - 6 ביום (שכבר התחלתי החל מיומיים אחרי ההזרעה) ולהוסיף דופסטון -3 ליום. וזריקת פרגניל 5000 יום כן יום לא (10 זריקות). ולהיפגש איתו שוב עוד 20 יום. שאלתי אותו אם לעשות בטא בזמן זה- אמר שלא. רק שלח לבדיקות מעבדה אחרות. הטיפול נשמע תקין? אני בלחץ שעד הפגישה אני לא יודעת מה ערכי הבטא ואם ההריון מתפתח כמו שצריך. מה לעשות? והאם ללכת בנתיים לרופא נשים דרך קופת חולים לביצוע אולטראסאונד? מתחילה שבוע שישי.

29/12/2019 | 18:34 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איני יודע מדוע הורה הרופא לבצע זריקות אוביטרל. עצם זריקת האוביטרל גורמת לעליה של הבטא. ייתכן שזו הסבה שלא הורה לחזור על הבדיקה.

מנהל פורום טיפולי פוריות